realizator

Realizator 2018.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci predstavila je treću ediciju sveučilišnog case study natjecanja „Realizator 2018“.

Veliko otvorenje sveučilišnog case study natjecanja održano je 17. listopada 2018. u prostorima STEPRI – Edukacijskog centra Sveučilišnog kampusa u Rijeci.

Što je Realizator?

Case study natjecanje Realizator osmišljeno je kako bi studenti dobili mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu te razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada radeći na stvarnim poslovnim slučajevima. Realizator omogućuje studentima da kroz praktično iskustvo, potakne kreativnost i inovaciju, omogući edukaciju i stručnu podršku, te sklopi poznanstva s potencijalnim poslodavcima.

Poduzeća Realizatora

U trećoj ediciji, Realizator je okupio šest poduzeća i institucija Grad Rijeku, Geotech d.o.o. JGL d.d., Namještaj Mima d.o.o., Dom zdravlja Primorsko-goranske županije te Jadranka hoteli d. o. o. S vrlo zanimljivim prezentacijama, predstavnici navedenih poduzeća predstavili su svoje poslovne slučajeve iz prakse. Teme slučajeva su raznovrsne, od marketinga i promocije pa sve do specifičnih područja poput zdravstva ili građevine. Poduzeća koriste case study natjecanja kao priliku za razmatranje i upoznavanje potencijalnih budućih zaposlenika.

Realizator 2018. sastoji se od pet modula: Start, Learn, Mingle, Play and Win. Mingle modul će u neformalnoj atmosferi omogućiti studentima druženje i savjetovanje s uspješnim poduzetnicima.

realizator

Slika 1. Poduzeća Realizatora 2018.

realizator

Slika 2. Prezentacija tvrtke Geotech d.o.o.

“Najbolji dobivaju”

Prva tri najbolja rješenja svih poduzeća bit će novčano nagrađena (prvo mjesto 3000 kn, drugo mjesto 2.000 kn i treće mjesto 1.000 kn), a partner natjecanja Step Ri osigurao je pobjedničkim timovima i službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja.

Za vrijeme trajanja Realizatora, studenti će imati priliku steći nove vještine, nova poznanstva, te ono najbitnije kontakte s poduzećima i uspješnim poduzetnicima.

realizator

Slika 3. Realizator 2018.

Prijave su i dalje otvorene do 21. listopada i zato još jednom pozivamo sve zainteresirane studente da ne propuste svoje prilike!

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER!

Budite prvi koji će dobiti najnovije obavijesti i ekskluzivni sadržaj direktno u svoj inbox.