O nama

Geotech d.o.o. je tvrtka specijalizirana za projektiranje, nadzor i savjetovanje u geotehničkom inženjerstvu. Prepoznati smo od strane investitora kao fleksibilna i pouzdana, koja u zadanim okvirima stručno i kvalitetno obavlja i prati kompleksne projekte od ideje do realizacije. Kontinuirano usvajamo nova znanja, tehnologije i iskustva te ih primjenjujemo kroz projektna rješenja. Prisutni smo na međunarodnim i nacionalnim konferencijama, stručnim skupovima, savjetovanjima, stručnim usavršavanjima.

 

Naša vizija 

Vizija tvrtke je da postanemo referentno ime u RH i EU na području geotehničkog inženjerstva (geotehnička istraživanja i ispitivanja, geotehničko projektiranje i savjetovanje).  U rješavanju problema nastojimo biti inovativni, strastveni i kreativni. Klijentima pružati kvalitetnu, brzu i ekonomski prihvatljivu uslugu.
Zaposlenicima osigurati mogućnost učenja i usavršavanja, osobnog razvoja i napredovanja te ih za ostvarene rezultate nagraditi. Našim načinom poslovanja nastojimo inspirirati i ostale poslovne subjekte, postati tvrtka čije ime predstavlja sinonim za uspješno poslovanje.

 

Naša misija 

Naša misija je da inovativnom i kvalitetnom uslugom pomažemo klijentima u rješavanju inženjerskih problema iz geotehničkog inženjerstva. Uz navedeno kontinuirano želimo podizati svijest na području geotehničkog inženjerstva kroz marketinške aktivnosti koje se sastoje od edukacije o postojećim i novim tehnologijama, izvještaje sa gradilišta i ostalih vijesti iz struke, prisustvom u nastavnoj djelatnosti (sveučilišta), stručnim i znanstvenim domaćim i međunarodnim skupovima i kongresima.

 

Naše vrijednosti

Integritet
Fleksibilnost
Stručnost
Kvaliteta
Timski rad
Profesionalna etika
Kontinuirana inovativnost

 

Naši klijenti

Hrvatske Ceste, Hrvatske Autoceste, Autocesta Rijeka-Zagreb, HŽ Infrastruktura, Pružne građevine, Županijske Uprave za ceste, URS Global, Geopartner, Institut Građevinarstva Hrvatske, Rijekaprojekt, Stabilnost, Alpine Bau, Konstruktor inženjering, Strabag, Hidroelektra niskogradnja, Skladgradnja, Fracasso Ri, Hrvatska Elektroprivreda, Janaf, Holcim, te niz gradova, općina i projektnih ureda. Janaf, Holcim

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER!

Budite prvi koji će dobiti najnovije obavijesti i ekskluzivni sadržaj direktno u svoj inbox.